Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Budapest miért olyan nagy és...

Budapest miért olyan nagy és mozgalmas? És pl Békéscsaba vagy Szekszárd stb. meg olyan tanya feeling. Miért?

Figyelt kérdés
2010. dec. 30. 01:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Inkább lakok Békéscsabán mint Pesten...
2011. jan. 15. 18:49
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Elmondom neked, hogy attól mert egy város nincs tele felhőkarcolókkal attól még nem tanya-feeling. Szekszárd sokkal kisebb Budapestnél, nem csoda hogy nincsenek 20 emeletes épületek. Egyébként szép kis város, sok a virág, a sétálóutca is szép, a garay tér, a béla tér, a templom, a vármegye háza, a kilátó, a Prometeus park. Nem tudom voltál-e már Szekszárdon, de ajánlom hogy egyszer gyere el és nézd meg hogy te mit nyílvánítottál tanya feelingnek
2011. jan. 26. 13:34
 13/17 A kérdező kommentje:
a legkisebb megyeszékhelyről beszélsz.még olyan város is lekörözi mint pl Gyula,Hódmezővásárhely...nem dicsekendék.Biztos rendben van a város,de h akivel onnan beszéltem mind azt mondták h dög unalom az tuti.igazán a boron kívűl nagyon nincs mit nézni,nincsenek olyan látványosságok mint a legjobb helyen BP-n.Csaba meg nehogy már a center miatt legyen olyan faszavároska...egy utcából áll az egész (andrássy) a oldalt kimész már országút van panelokkal meg rozzant viskókkal...szégyenek vagytok vidékiek...irigyek és gonoszak.Gyertke fel szétnézni,világiasságot látni és ne fröcsögjetek,hogy nincs pííz a malacoknak...meg lerobbant a zsiga a nagy sárban...
2011. jan. 26. 23:44
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Aztamindenit!

Még mi fröcsögünk...

Jó nagy pofád van, hallod!

2011. jan. 27. 10:29
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Tisztelt nagyvárosi kérdező! Tudtad, hogy 'Boldogak a lelki szegények'?
2011. jan. 27. 10:36
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok a lerozzant szekszárdi. Nem egyszer voltam már Budapesten, rokonaink laknak ott. Tetszik, persze hogy tele van látványossággal mivel főváros. De azon még nem gondolkoztál el hogy honnan van a gyümölcs, a hús, miből készül a kenyér amit te megeszel? Ha csak nagy városok lennének a világon és már kivágták volna az összes fát, és elképzelted már milyen lenne megfulladni a sok szén-dioxidtól, vagy belehalni a saját hibáidba?

Olyan mértékű a tudatlanságod, amilyet én még nem láttam. Az írásmódodból adódóan nem lehetsz több 11 évesnél.

Én a helyedben elgondolkoznék hogy hol terem a zöldség és a gyümölcs, milyen kincs a tiszta levegő.

Aki meg nem Budapesten él az nem azért teszi, mert nincs rá pénze, vagy azért mert paraszt, hanem azért mert jobban szereti a nyugalmat és nem akar napi 2 órát utazni mire beér a munkahelyére.

Voltam már Budapesten, és élveztem, de az az én döntésem hogy hol szeretnék élni és nem kell ezért leparasztozni vagy bármilyen degradáló szóval illetni.

Ajánlom hogy fejezd be az általános iskolát, a gimnáziumot, ha addigra változtatsz a viselkedéseden végezz el egy egyetemet és tudd meg mi az élet. Ami kérlekszépen nem abból áll hogy bunkó módon mindenkit lenézel, és elszórakozod az életed, hanem hogy tanulsz, fejlődsz, dolgozol, családot alapítasz.

Ez a véleményem, én nem vitát nyitni akarok.

Tudod van egy bizonyos emberi norma, ami azt diktálja hogy nem minősíted a másikat származása, lakhelye, bőrszíne vagy kinézete miatt. Nagyvárosi létedre nem minősítheted le a kisvárosiakat, mint ahogy nem köpheted szembe a romákat, vagy röhögheted ki az ázsiaiakat.

2011. jan. 27. 15:13
 17/17 anonim ***** válasza:
85%
én soproni vok kb akkora mint békéscsaba 60000 lakos és egyáltalán nincs tanya feelingje mert aki csak turistaként megy oda az csak a falusias kis macskaköves utcákat meg a picike történelmi belvárost látja (mert az a látványosság) de az egész város egyálalán nem olyan kicsi mint a turisták által ismert pici belváros nameg ott is van zsufolásig telt 3 sávos út meg sok panelház is meg bevásárlóközpontok is nem nagyváros mint csaba sem de nemis kisváros de viszont szekszárd télleg kisváros 34000 lakos de annak sincs tanya feelingje.
2012. jan. 25. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!