Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Patincére szeretnék eljutni...

Patincére szeretnék eljutni Komáromból. Hol tudom megnézni hogy mennek buszok? Lehetőleg magyarul.

Figyelt kérdés
2010. dec. 24. 12:55
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
2010. dec. 24. 13:40
 2/24 anonim ***** válasza:
51%
Akkor ezt most neked is leírom: Ezt ha talán a Közlekedés (azon belül is Tömegközlekedés) rovatba írtad volna, akkor több választ kapnál.. Bírom, hogy az Utazás rovat minden 2. kérdése ilyen, próbáljátok már megerőltetni magatokat és kiválasztani a megfelelő kategóriát.. Békés Karácsonyt.
2010. dec. 24. 13:49
 3/24 anonim ***** válasza:
csak szlovák oldalt tudok,nem nejéz : [link]
2010. dec. 24. 13:54
 4/24 anonim válasza:
2010. dec. 24. 15:26
 5/24 A kérdező kommentje:
Második, igazán megerőltethetnéd magad te is, hogy ne kötekedj, ha felesleges.
2010. dec. 24. 15:48
 6/24 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mi a kategóriaválasztással a gond, utazni szeretnék, ehhez kérek segítséget.
2010. dec. 24. 17:10
 7/24 anonim ***** válasza:
A Közlekedés kategóriában szokás ilyen kérdéseket feltenni, ott várható rá a leghamarabbi és legmegfelelőbb válasz is.
2010. dec. 24. 17:36
 8/24 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Nem kötekednék, hidd el, nem vagyok olyan, csak nézem mindig az Utazás rovatot, mert érdekelnek az ezzel kapcsolatos kérdések (!!!) és tele van abszolút nem ide vonatkozó kérdésekkel. Csak egyszerűen nem értem, hogy miért olyan bonyolult kiválasztani a jó kategóriát. Utazás--> nyaralás, üdülés, kirándulás (belföld, külföld), esetleg külföldön élés. Közlekedés (Tömegközlekedés)--> gondolom, nem kell a két kategória közti különbségeket bemutatnom. -.- És ott lehet, hogy többen válaszolnának esetleg a kérdésedre is.
2010. dec. 25. 00:51
 9/24 anonim ***** válasza:
53%
Ja, és nem felesleges a kötekedés, mert ha csak 2 ember elolvassa ezt, és visszatámadás helyett veszi a fáradságot ezentúl, és jó helyre írkál, akkor már 2-vel kevesebb nem ideillő kérdés lesz.;)
2010. dec. 25. 00:54
 10/24 A kérdező kommentje:
Utazás kategóriába írtam, mivel utazni szeretnék. Vita lezárva, úgy látszik neked nagyon nehéz a felfogóképességed. Tudod mi az hogy utazás?
2010. dec. 25. 09:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!