Az Alpokaljáról mennyire látszik az Alpok?
Figyelt kérdés
Vagy nem látszik semennyire sem itthonról? Melyik a legmagasabb csúcs ami itthonról is látszódik?2010. dec. 8. 23:57
1/6 anonim válasza:
Kőszeg nyugati határánál látszik egy elég magas hegy. Annó amikor ott voltam 10 év, tilos volt felmászni rá, mert már Ausztria. Mondjuk lehet, hogy most is csak határátkelőnél szabad átmenni, attól, hogy nincs ellenőrzés, nemtudom.
2/6 A kérdező kommentje:
képet valaki tud?
2010. dec. 12. 12:17
3/6 anonim válasza:
Ott lakom, nem látod, mert előtte vannak a hegyek :-). De tényleg, pl Velem pont az Alpokalja lábánál fekszik, felette van az Írottkő.
Bükről, ami már inkább Kisalföld, szerintem, pl látszik az Alpok, szinte hihetetlen, de látszik egy, hóval borított hegy (a nevét sajnos nem tudom), az gyönyörű.
5/6 A kérdező kommentje:
Hóval borított heeegy?
Azta! azonnal képet kell néznem róla
2010. dec. 13. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!