Hol található Budapesten a karácsonyi piac? Pontos cím kellene.
Figyelt kérdés
2010. nov. 24. 13:09
1/7 anonim válasza:
Vörösmarty tér
2/7 anonim válasza:
ahogy első írta, V.kerület Vörösmarty tér.
a kisföldalatti végállomása.
3/7 anonim válasza:
Majdnem minden kerületben van Karácsonyi vásár !
4/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszokat! Amúgy Budapesten ez a legnagyobb karácsonyi vásár?
2010. nov. 24. 15:21
5/7 anonim válasza:
inkább úgy mondanám ez az amit a legjobban bereklámoznak. itt főleg iparművészek által készített dolgokat lehet megvásárolni, nagyon szép minőségi dolgok, de nagyon drágák is. kínai bóvlit pl. itt nem találsz.
én főleg csak nézelődni szoktam kimenni és a hangulat miatt :)
6/7 A kérdező kommentje:
Mi is foleg a hangulat és a szórakozás végedt akarunk menni. A karácsonyi vásár meg mindenutt drága, bárhova is mész. Vagyish. nekem ez a tapasztalatom. :-)De Bp-n van még tobb karácsonyi piac is??
2010. nov. 24. 18:19
7/7 anonim válasza:
megint én. szerintem a Blahán és a Nyugati téren is szokott lenni karácsonyi vásár. de ha elég a hangulat akkor a Vörösmarty teret ne hagyjátok ki :)
forralt bor, sült kolbász hmmm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!