Sok magyarországi vasútállomást miért nem újítanak fel?
Az a helyzet, hogy szerintem részben nincs rá keret, részben pedig teljesen felesleges pont a magyar emberek miatt. Azon a vonalon, ahol én járok nap mint nap, kb 2 éve újítottak fel több állomást is (Érd felső, Érdliget, Barosstelep). Pontosabban itt nincsenek állomásépületek, csak a peron, de akkor is szép volt, új, egészen modern. Kb 1 hónapra rá már az összes létező felület össze volt tegelve meg karcolva. Az üvegek betörve, Érdligeten azt a kijelzőt is betörték, amin az érkező vonatokat írják ki, illetve azt, h ha esetleg késik valamelyik (ami télen a legjobb, ha nem tudja az ember, h csak 5 percet, vagy 40et kell kint fagyoskodnia).
Szóval ezért... Egyébként emiatt erre szerintem is felesleges pénz költeni.
Személyiségi jogok?
Az hogy meglátják ki kakál (finoman szólva) a váróterembe?
Az hogy közterületeket azért nem kameráznak be, mert személyiségi jogokat sért baromság! A legtöbb nagyvárosban működnek közterületeket figyelő kamerarendszerek, sőt rengeteg más helyen is, a benzinkúttól az éttermekig!
Egyszerűen arról van szó, hogy sok helyen nincs aki ezeket a bejövő képeket figyelje, mert ugye senki sem ül a képernyő elé ingyen.
A megoldás az lenne, hogy közvetlenül a rendőrségre kötni a rendszert, mint ahogy ez sok helyen működik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!