Budapesten a Lurdy ház milyen?
Figyelt kérdés
Hétvégén megyünk fel vidékről Pestre, s elnéznénk a Lurdy házba is. Haverokkal, barátnőkkel megyünk fel. Van valami jó kávézó, teázó, billárdszalon, vagy valami amivel el lehet szórakozni?
Mozi az felejtős!
2010. nov. 13. 20:51
1/10 anonim válasza:
2/10 anonim válasza:
A Lurdy az lassan kong az ürességtől. Euro-park Főbejárattal szemben, jobbra kávézó, étterem. Westend, sok kávézó, sok étterem.
3/10 anonim válasza:
mammutba menjetek! Sokkal jobb, és nagyobb!
5/10 anonim válasza:
Ne a Lurdyba, inkább az Árkádba:)
6/10 anonim válasza:
Én személy szerint nem nagyon kedvelem a külvárosi plázákat, a Lurdy-t pedig egyenesen utálom. Gyakorlatilag semmi nincs benne, ha már plázázni jöttök Pestre, akkor tényleg ott a WestEnd, Mammut, Allee, vagy a nemrég nyílt Corvin. Ezek azért sokkal színvonalasabbak.
7/10 anonim válasza:
Ha az ország déli részéről jöttök akkor inkább Campona, egyébként, ha a plaza a lényeg akkor WestEnd.
8/10 anonim válasza:
nem árt,ha nézegeted a parkolók földjét.,ugyanis én 1* egy 5000 ft-ost találtam.......Plázat inkább nem mondok hol, de az előttem lévők listájában már fel van sorolva..:))
9/10 anonim válasza:
A WestEnd az, ami mindig tele van, igényes és hangulatos hely, ha eltekintünk a környék lepratelep mivoltától, akkor egyértelműen a legjobb bevásárlóközpontot kapjuk a városban.
10/10 anonim válasza:
Lurdy-ban semmi nincs, én a Westendbe mennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!