Pihentetek a Hotel Ezüstpartban az elmúlt 1-2 évben? Mi a véleményetek róla?
Erre a kerek erkélyes épületre gondolok.
Szoba tisztasága/állapota, fürdőszoba állapota, kaja minősége érdekelne, valamint az, hogy a szobafoglalás rendben volt-e, vagy járt-e úgy valaki, hogy lefoglalta a helyet és nem volt szobája.
Persze minden más véleménynek örülnék.
Én most nyáron voltam egy szervezett utazás keretében itt, úgyhogy nem tudom, hogy a foglalás mennyire megbízható. A szobák állapota a szocreál jelleget tükrözi, igaz tisztaság volt, tv és még egy pici hűtő is, de a felújítás már igencsak ráférne a szállóra. A kilátás gyönyörű mivel, pár méterre van a Balaton, annyira közel, hogy éjszaka gyakran felkeltem a tó zajára.:)
Csak a reggeliől tudok beszámolni, az nagyon bőséges volt,svédasztalos, de kissé lelombozó volt, hogy akadt olyan reggel amikor biztonsági őrök ellenőrizék, hogy valaki nem akar-e felvinni a reggeliből.
Netezni csak a lobbiban lehet, pénzért. A hotel közelében van a városi busz megállója, mert gyalog kissé messze van Siófok belvárosa.
Ha van még kérdésed, írj nyugodtan.
siófokiként és ismerősök tapasztalata alapján én is csak az első hozzászóló véleményét tudom osztani.
van több szálloda is Siófokon, 3*-os is, esetleg megnézhetnéd azoknak a honlapját is. vagy mindenképp ide akarsz jönni?
Köszönöm. Igazából egy elég olcsó szilveszteri programot kínálnak, így akadtam rájuk, viszont a neten sok rossz véleményt olvastam, amik 2-3 évesek voltak. Kíváncsi voltam, azóta változott-e a helyzet.
Aki siófoki, tudna ajánlani olyan helyet, ahova érdemes menni és nem túl drága (tehát 3 csillagos)? Az nem zavar, hogy messze van a belváros.
Esetleg máshol a Balaton partján is megfelel, ha valakinek van ötlete, Siófokhoz sem ragaszkodom. Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!