Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Hova utazzak a férjemmel egy...

Hova utazzak a férjemmel egy romantikus wellnesshétvégére?

Figyelt kérdés

9 hónapos Kisfiúnkat most először a nagyikra bízva, bevállalunk egy hosszúhétvégét, hogy feltöltődjünk..

Budapestiek vagyunk, ezért nem túl messze, max 100-150 km-es vonzáskörzetben tudtok ajánlani vmi jó kis helyet, ahol akár csomagárban van kényeztetés (wellness, masszázs, sport, stb), és látnivaló is?

2010. nov. 11. 12:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha anyagilag belefér, a Termál Hotel Visegrádot nagyon tudom ajánlani. De nem olcsó. Viszont nagyon-nagyon szuper.
2010. nov. 11. 12:26
 2/7 A kérdező kommentje:
Visegrád, Esztergom, Szt Orban Hotel kizárva, mert ott már voltunk régebben.:) Debrecen, Hajdúszoboszló, Mátra, Tiszaújváros, Győr, Sopron pedig túl messze van.:) Ezért nem egyszer találni. Köszi a segítséget!
2010. nov. 11. 12:28
 3/7 anonim ***** válasza:
2010. nov. 11. 12:32
 4/7 arbeitmachtfrei ***** válasza:
Dachau
2010. nov. 11. 12:40
 5/7 anonim ***** válasza:
A velencei tó sőt a Balaton mentén is vannak wellness hotelek.
2010. nov. 11. 15:17
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki ötletét! A sok navigálás után végül lehet, hogy Zsámbék marad, találtam egy szuper helyet.:)
2010. nov. 11. 16:03
 7/7 Condor68 válasza:

Ezt még nézd meg mielőtt döntesz. Két vár tövében, ősfás erdőben van, és szauna, uszoda, teke, billiárd stb benne van. Jártam ott, nekem tetszett és mindig van akció:

www.medves.hu

Sok élményt nektek

2010. nov. 13. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!