Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » A Dunán vagy a Tiszán motorcsó...

A Dunán vagy a Tiszán motorcsónakon vagy szállodahajón utazva mennyire gyakori, hogy nudistákat látnak, főleg a folyó mentén található eldugott partszakaszokon?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy volt-e ilyen tapasztalata valakinek a Dunán vagy a Tiszán való hajózás során, különösen azokon a partszakaszokon, amelyek nem kifejezetten nudista strandok, de eldugottak.

dec. 14. 12:51
A kérdező szavazást indított:
Többször is láttam nudistákat
Utaztam már a Dunán, Tiszán de nem láttam nudistákat
Nem hajón utazva de már láttam nudistákat eldugott parton.
Sosem utaztam így, szóval nem láttam.
23 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
Teljesen kizárt hogy dec.közepén vízparton meztelenül flangáló embereket láss....
dec. 14. 16:54
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem csak a jelen van. Gondolkozz a múltban is.
dec. 14. 17:40
 3/9 anonim válasza:
66%
Igaz. Sok ősember volt meztelen.
dec. 14. 18:43
 4/9 anonim ***** válasza:
67%
A Tisza és a Duna elhagyatott partszakaszai elég nehezen megközelíthetőek a partról. Ha ez valahogy sikerülne, akkor is baromi sok szúnyog van többnyire, így inkább a felöltözés javasolt. Ha valaki nudizik az inkább hajón teszi, mert ott nincs szúnyog.
dec. 14. 19:12
 5/9 anonim ***** válasza:
74%
A kérdésedre teljesen precíz válasz, hogy decemberben nagyon kevés nudistát láthatsz a folyópartokon. Fogalmazz pontosabban és akkor nem fognak szemberöhögni. Európai béreket! A precízen fogalmazóknak!
dec. 14. 19:43
 6/9 anonim válasza:
89%
Láttam és már engem is láthattak a Duna partján nudizni. 18l
dec. 14. 20:56
 7/9 anonim ***** válasza:
73%
A Balaton mellett is belátni egy nuditelepre a vonatról.
dec. 15. 08:54
 8/9 anonim válasza:
100%
Nagyon gyermeteg kérdés. Természetesen láthatnak ! Én nudista lévén válaszolok, hogy pl a Tiszán nem messze egymástól, (Szentes, Mindszent , Algyő) vannak nudista strandok, kempingek. Ott rendszeresen szoktunk fürödni, napozni miközben jönnek-mennek a kisebb - nagyobb hajók, csónakom, kenuk, stb. Ez a nudistákat nem zavarja, általában nem is jönnek közel a csónakok, de azért akad kíváncsiskodó, aki szép lassan és közel halad a nudinál. Annyi öröme legyen ! Rendszeresen elhúz a vízi rendőrség csónakja is, de szinte arra sem néznek. Nyilván, ha kihívó viselkedést látnának, szólnának. De az elfogadott helyeken nudizókkal nem foglalkoznak.
dec. 16. 20:02
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy. A nudisták nem azért nudiznak, hogy nézzék őket, a hajón utazók meg nem azért hajóznak, hogy nudistákat lessenek.

Amúgy horvátországban mi rendszeresen szoktunk nudizni, nagy ívben teszünk rá, hogy esetleg meglátnak minket egy hajóról. Kukkolni meg különben sem illik.

dec. 17. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!