A Dunán vagy a Tiszán motorcsónakon vagy szállodahajón utazva mennyire gyakori, hogy nudistákat látnak, főleg a folyó mentén található eldugott partszakaszokon?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy volt-e ilyen tapasztalata valakinek a Dunán vagy a Tiszán való hajózás során, különösen azokon a partszakaszokon, amelyek nem kifejezetten nudista strandok, de eldugottak.tegnap 12:51
A kérdező szavazást indított:
Többször is láttam nudistákat
Utaztam már a Dunán, Tiszán de nem láttam nudistákat
Nem hajón utazva de már láttam nudistákat eldugott parton.
Sosem utaztam így, szóval nem láttam.
16 szavazat
1/7 anonim válasza:
Teljesen kizárt hogy dec.közepén vízparton meztelenül flangáló embereket láss....
2/7 A kérdező kommentje:
Nem csak a jelen van. Gondolkozz a múltban is.
tegnap 17:40
4/7 anonim válasza:
A Tisza és a Duna elhagyatott partszakaszai elég nehezen megközelíthetőek a partról. Ha ez valahogy sikerülne, akkor is baromi sok szúnyog van többnyire, így inkább a felöltözés javasolt. Ha valaki nudizik az inkább hajón teszi, mert ott nincs szúnyog.
5/7 anonim válasza:
A kérdésedre teljesen precíz válasz, hogy decemberben nagyon kevés nudistát láthatsz a folyópartokon. Fogalmazz pontosabban és akkor nem fognak szemberöhögni. Európai béreket! A precízen fogalmazóknak!
6/7 anonim válasza:
Láttam és már engem is láthattak a Duna partján nudizni. 18l
7/7 anonim válasza:
A Balaton mellett is belátni egy nuditelepre a vonatról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!