A Tiszató lehet majd az új Balaton?
Figyelt kérdés
A Balatonon olyan szinten elszálltak az ingatlanárak, hogy már megfizethetetlen, de a Tiszató közelében még viszonylag elfogadható árak vannak. Régóta szerettem volna egy kisebb vízparti nyaralót, így az utóbbi 1-2 évben nézegettem a Tiszatavat. Több alkalommal nyaraltam ott, így valamennyire ismerem.aug. 28. 17:58
1/10 anonim válasza:
Nekem már régen az. Mit kezdjek a Balatonnal, mikor tilos a motorcsónak, jetsky?
2/10 anonim válasza:
Biztosan sokan szeretik a Tisza-tavat, valóban kellemes hely, de azért olyan idegenforgalma, kultusza nem lesz egyhamar, mint a Balatonnak van.
3/10 anonim válasza:
Mondjuk én csak néhány webkamera kép és youtube videó alapján ismerem a tisza tavat, és arra jutottam, nyaraljon ott az, akinek két anyja van.
Teljesen közönséges szar, lehőzós vacak gagyi hely. (bár el tudom képzelni, hogy a tisza környékén élők ízlése alapján ez a szar semmi is menő)
4/10 anonim válasza:
Ha látnád, mi van a mèlyben a közelèbe sem mennél. Télen le szokták engedni, és több tonna szenetett hordanak el.
Nem ipari szennyetés, hanem a kedves emberek szemete.
6/10 anonim válasza:
Nem. Egy felduzzasztott víztározó soha nem lesz annyira vonzó, mint közép Európa legnagyobb természetes tava. A Balatonnál gyönyörű tájak vannak: középkori emlékek: templomromok, várromok, vannak borvidékek, dombok, vulkanikus tanúhegyek. A Tisza-tónál meg van néhány lepusztult alföldi falu egy csomó kisebbségi lakóval. Szerintem nem említhetők egy lapon.
8/10 anonim válasza:
1# viszont lehet vitorlázni. Szerint megnöbb egy nagyobb bavaria, de akár egy B31 is, mint amikor a prolik veretik a jet-skivel.
9/10 anonim válasza:
A kettő nem hasonlítható össze és Tisza tó is létezik már több mint harminc éve és mégsem nőtte ki magát.
10/10 anonim válasza:
"Régóta szerettem volna egy kisebb vízparti nyaralót"
Nem tudom láttad-e valaha a Tisza-tavat de nem nagyon vannak klasszikus vízparti nyaralók...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!