Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Olyan budai kilátópont, ahol...

Olyan budai kilátópont, ahol már nem olyan hangos a tűzijáték, de még látható?

Figyelt kérdés
Kisgyerekkel mennék, ezért olyan hely lenne jó, ahonnan egy kicsi is még értékelhető méretben látja a fényeket, de nem olyan brutál nagy és hangos, mint a belvárosban. Én ott nőttem fel, mindig a Duna mellett néztük végig, kisgyerekkel ezt már nem érzem sem biztonságosnak, sem élvezhetőnek, de a budai helyszínekkel nem vagyok tisztában, hogy honnan látszik vagy honnan takarja ki valami. 112, 110, 8E buszok vonala körül valami esetleg? (Tömegközlekedéssel kell elérnünk.)Vagy az Árpád hídról látható?

aug. 20. 00:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Honnan néztétek végül?
aug. 21. 13:28
 2/2 A kérdező kommentje:
A Thomán István utcai autóbuszfordulóból, de továbbra is gyűjtöm az ötleteket, hátha sikerül a jövőben többet is megnézni vagy jobbat találni.
aug. 22. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!