Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Csepelen hova lehet utazni,...

Csepelen hova lehet utazni, 10 óra áll rendelkezésre!?

Figyelt kérdés

Estére megyek dolgozni a gyárba, 22:00-ra, holnap. Nappal elakarok valahova utazni, ami szép hely, nyugodt! Hova lehetne? 🥰

Válaszokat előre is köszönöm bármit meghallgatok!

aug. 5. 12:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Csepelen belül? Királymajor lakótelepen Kis-Duna-part 151-es busszal, ott mind a két irányba lehet sétálni a vízparton, déli irányban közelre található egy kis öböl, kicsit még lentebb a Hollandi úton van egy finom fagyizó, még délebbre - inkább már 71-es busszal - a soroksári rév környéke erdős. A Kis-Dunán és hivatalosan Budapest határán túl esetleg le lehet telepdni a Tagi-tónál.
aug. 5. 12:41
 2/4 anonim ***** válasza:
* Telepedni
aug. 5. 12:42
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Belül is jó, kívül is! Jöhet még! 🥰
aug. 5. 12:43
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szigetszentmiklóson van egy vízparti-szigeti tanösvény és az elején egy olcsó finom lángosos. Én úgy ismerem az utat, hogy a Hév-állomástól vagy busztól a Hév-állomáson át az egyik utcán le a vízpartra és onnan jobbra található. Ott egy bográcsozó hely is van.

Kissé távolabb Tökölön van egy szép vízparti rész holtággal együtt és templom mögött mezőn át lehet odajutni. De akár Lakihegytől vagy Halásztelektől is el lehet sétálni odáig.

Még távolabbra Szigetcsépen van egy híres vízparti strand, annál is távolabbra Szigetszentmártonon pedig jó szabadstrand van - étteremmel együtt.

Szerintem több napra adtam ötleteket. :-)

aug. 5. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!