Balaton deli partjan melyik varos a legkulturaltabb? Ami a Nyugathoz leginkabb hasonlo, az emberek is nivosabbak?
Figyelt kérdés
júl. 28. 07:34
1/13 anonim válasza:
Szerintem nincs ilyen.
Az északin még talán Füred.
2/13 anonim válasza:
Egyik település sem egységes. Vannak a déli parton is jó helyek, de nem egy kupacban.
3/13 anonim válasza:
Miért akarod a nyugathoz hasonlítani? Semmi közünk hozzájuk, max egyesek majmolják a nyugatot. A balaton az balaton, tele turistával meg egy rakás irritáló, jampizó magyarral. Ennyi
4/13 anonim válasza:
A balatonon a helyi lakosság bennszülött, azaz a büdös paraszt fajtába való magyar vidéki gyökér.
A maradék turista. Okés, Budapestről megy le néhány európai polgár, de erre ne alapozd a vakációdat.
5/13 anonim válasza:
4-es.
A válaszod stílusa alapján Te tősgyökeres siófoki vagy.
6/13 Kései Sirató válasza:
A déli parton Balatonföldvár a legnívósabb hely minden szempontból.
7/13 anonim válasza:
Hogy gondolod a nyugathoz hasonlitani? Nem is ertem. Az emberek gondolkodasa, eletvitele teljesen mas. A korulmenyek is.
8/13 anonim válasza:
Egyik sem.
A déli parton csak gigafalvak vannak, amiket szezonban ellepnek a prolik, szezonon kívül meg szellemtelepülésekké válnak.
Siófok a legvárosiasabb, ahol még szezonon kívül is van valami élet.
De nekem sem világos, hogy mit értesz "Nyugat" alatt.
Nyugaton is vannak csendes falvak és nyaralós turistagettók.
9/13 A kérdező kommentje:
Aki nem ismeri Nyugatot (Nyugat-Europa, Amerika, Ausztralia, Uj-Zeeland, pl), annak valoban nehez elmagyaraznom. Nyugat, ahol az infrastruktura, az epiteszet, a tisztasag, a mentalitas, a legkör, az emberek kulturalis viselkedese, megjelenese magasabb szinten van, mint Magyarorszagon.
aug. 3. 07:40
10/13 A kérdező kommentje:
Svájci állampolgár vagyok, csakhogy az olyan irigyeket, mint a 10/10 bosszantsam:) Kérdés törölve.
aug. 25. 07:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!