Hova menjek nyaralni, ha ilyen helyet keresek?
Pécs szerintem is jó. Van a városban is látnivaló. Ott a Mecsek túrázásra.
A közelben van a Orfű, ha tóra vágytok. De szintén közel van a siklósi strand és fürdő. Szállás sokféle van. Lakást, kis házat is lehet bérelni pár napra olcsóbban, mint a hotel.
Még egy pont Pécsre.
Még egy Miskolctapolcára.
Ajánlom még Körmendet és az Őrséget körülötte, mint kirándulási lehetőséget.
További plusz Miskolcra és Pécsre. Én Miskolctapolcára megyek párommal együtt és onnan kimegyünk Lillafüredre. Pécsen májusban voltam. Ott nekem inkább csak a túra volt jó, bár nem is mentem el Orfűre.
35/F
Eger?
Helyi fürdők és hotelek wellness szolgáltatásaik kedveltek.
A környéken lévő fürdők is könnyen elérhetőek és kiválóak. (Egerszalók, Demjén, Zsóry, Bogács)
Kirándulások, várak: Egri Vár, Szépasszony-völgy, Sirok, Kisnána, Szalóki skanzen, siroki Barát és Apáca sziklák, Szarvaskő, Szilvásvárad, Szalajka-völgy, Fátyol-vízesés, Millenniumi Kilátó, Bükk-hegység túrák.
Keszthely?
Hasonlóan minden elérhető közelségben található. Csodálatos panorámákkal a környék.
Vártúrák a Keszthelyi-hegységben: Rezi, Tátika és ezenkívül Szigliget, Csobánc, Sümeg, Csillagvár.
Fürdők: Vonyarcvashegy, Hévíz, Kehidakustány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!