Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Legjobb helyek kikapcsolódni,...

Legjobb helyek kikapcsolódni, távmunkában dolgozni az országban?

Figyelt kérdés
Kaptam egy lehetőséget, hogy az országon belül távmunkában dolgozhatok hosszabb időre irodai bejárás nélkül. Sajnos külföldre nem engedik, hogy menjek, ezért azt szeretném megtudni, hogy szerintetek mik itthon a legjobb/legszebb helyek, ahonnan legszívesebben dolgoznátok és pihennétek. Nagyjából csak a Balaton környéke jut eszembe, de az is annyira durván drága már :(

jún. 26. 22:45
 1/6 anonim válasza:
0%
Duna feneke búvárcuccal, kopoltyúval!
jún. 26. 23:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Balaton-felvidék, Mátra, pilisi falvak, Csolnok, Szarvas, Őrség, Magas-Bakony, Noszvaj.
jún. 26. 23:34
 3/6 kürtőskalácska ***** válasza:
Esetleg Visegrád
jún. 27. 07:10
 4/6 kürtőskalácska ***** válasza:
Vagy Borsodban is vannak nagyon szép helyek
jún. 27. 07:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem a Tisza-tó és környéke a mindenem. Én oda mennék, ha kapnék egy olyan lehetőséget, mint te.
jún. 27. 14:50
 6/6 anonim ***** válasza:

Magyarországon egyre inkább minden drága. Érdemes az alapján úticélt keresni, hogy téged mi érdekel. Hegyek, folyók, tavak, hajózás, állatok, borászat, történelem, stb.

Először próbáld ki otthonról, hogy milyen távmunkában dolgozni, mennyire kényelmes, milyen dolgokra van/lehet szükséged a munkához és milyen körülményeket kell megteremteni hozzá.

Egy iroda inkább arra van kialakítva, hogy egész nap tudj ott dolgozni. Az otthonod már valószínűleg sokkal kevésbé, egy kávézó, vagy szállodai szoba még kevésbé. Lehet, hogy néhány otthonról vitt dologgal növelni tudod a komfort érzetet.

Pl. Ismerek olyat, aki szállodában egy (pár?) cipősdoboz tetejére szokta tenni a laptopot és így álló asztalként dolgozik rajta, mert ülni amúgy se szeret, a cipős dobozokba meg be tudja pakolni az írószereket és egyéb munkaeszközöket szállításhoz. (Mondjuk inkább csak kocsival könnyű szállítani, tömegközlekedéshez nem biztos, hogy ideális megoldás.)

Azzal is számolj, hogy vidéken pl. nem biztos, hogy mindenhol egyformán jó a mobilnet kapcsolat. Autóban és vonaton sem biztos, hogy jól működik - én pl. rendszeresen szoktam ezzel szenvedni.

A helyi WiFi hálózatok használata meg kimondottan veszélyes lehet, egyeztess a munkahely IT részlegével, hogy VPN és milyen egyéb elővigyázatosságok betartása ajánlott idegen hálózat használata mellett. És még ha van is valahol WiFi, akkor sem biztos, hogy az gyors, vagy stabil.

Külföldön többször találkoztam már olyannal, hogy a WiFi csak a recepció körül volt jól fogható, viszont a szobám az épület másik részében volt és ott már alig volt netem.

jún. 30. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!