Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Mit nézzünk meg Budapesten...

Mit nézzünk meg Budapesten 2-3 óra alatt hétközben?

Figyelt kérdés

Ketten idősebbek, jó lenne autóval közelebb parkolni.

Gül Baba, Margitsziget, Budavári, Budai Vár, Városliget, Citadella, Római Amfiteátrum, óriáskerék, Sikló, ezeket már láttuk.

Szabadtérit szeretnék, olyan is jó, ami benne van a hírekben, így tudom, hogy milyen is.

jún. 20. 14:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Mennyire idősebbek? A libegő aljában pl lehet parkolni, fönt egy párszáz métert kell emelkedőn sétálni az Erzsébet kilátóhoz, de szerintem megéri.

Vagy:

Gyermekvasút

ELTE Füvészkert

Római part

Kopaszi gát

Fiumei úti sírkert

jún. 20. 15:09
 2/7 A kérdező kommentje:

70 évesek, sok sétát nem akarnak, csak egyenesen. Én elmennék a sírkertbe, de ők nem. Köszi az ötletet, megnézem a neten.

A Filozófusok kertjénél lehet parkolni? A Szoborparkban, a Nemzetinél is van park, ott is voltunk már.

jún. 20. 22:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Az Orom utcában meg lehet állni ha van hely. Viszont semmiképp nem 2-3 órás program. Ha rövidebb is lehet, akkor Millenáris/Széllkapu
jún. 20. 23:07
 4/7 anonim ***** válasza:
Más nem nagyon van Pesten, amit érdemes megnézni. Üljetek be egy kerthelyiséggel rendelkező étterembe, és kényelmesen ebédeljetek/vacsorázzatok meg!
jún. 21. 08:04
 5/7 anonim ***** válasza:
A Magyar Zene házát.
jún. 21. 09:45
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket, végül hajókiránduláson voltunk, illetve a Magyar Zene házát is megnéztük. A többi javaslatot elteszem legközelebbre. :)
jún. 27. 15:23
 7/7 A kérdező kommentje:
Az Erzsébet kilátót és más kilátókat is javaslok, nemcsak magamnak. :)
aug. 19. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!