Holdvilág árok közelében hol érdemes parkolni?
Figyelt kérdés
Holdvilág ároknál szeretnénk túrázni, de nagyon messziről jövünk, nem ismerem a környéket. Hova lehet biztonságosan letenni az autót?jún. 19. 19:05
1/6 anonim válasza:
2/6 anonim válasza:
Az intézet mögötti utcában a kerítés mellett van pár parkolóhely, ha jól emlékszem:
4/6 anonim válasza:
#3 igen, az utak sokat segítenek ha az ember megy valahova.
5/6 A kérdező kommentje:
1-es képzeld megnéztem a google mapsen...
Én nem az út szélén akarom hagyni az autót, hanem normális parkolóra voltam kíváncsi, mert a streetview nem ment be minden utcába ott csak a főúton haladt...
jún. 20. 12:47
6/6 anonim válasza:
5: az út túloldalán van valami étterem vagy nem is tudom, de annak nem tudom hogy beállhatsz-e a parkolójában. A másik oldalon csak füves placcok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!