Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Budapesti állatkert mennyire...

Budapesti állatkert mennyire jó élmény? Illetve lehet tudni mennyire vannak jól tartva az állatok?

Figyelt kérdés
Régen voltam Pécsen állatkertben és nagyon rosszul voltak tartva az állatok, kis helyük volt és soknak csak betonból készült platformjuk volt. Remélem a budapesti állatkertben nem így vannak tartva az állatok!

jún. 15. 18:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A körülményeikről nem sokat tudok de maga a park az eléggé hangulatos és jó nagy területen van. Eltart egy ideig míg bejárod. Viszont most azt vettük észre, hogy mintha fogynának a ragadozó állatok a parkból. Lehet túl drága a tartásuk. Hallottam, hogy mostanában komoly pénzügyi gondjaik voltak. Volt egy nagyobb sikkasztási ügy nem régen ,az eléggé hazavágta őket. Kevesen tudják de kis híján lehúzták a rolót. Ezt annyira nem reklámozták a tv-ben akkoriban.
jún. 15. 22:02
 2/6 anonim ***** válasza:
82%
Nekem nagyon rossz élmény volt pár évvel ezelőtt. Nem az llatok tartása miatt, bár a nyíregyházi és a veszprémi állatkerthez képest kis helyen vannsk tartva, hanem a látogatók miatt. Annyi suttyó prolit sehol máshol nem láttam meg egy helyen. Elsősorban nem a gyerekek, hanem a szülők nem tudtak viselkedni, konkrétan megfogták, feszegették a madarak csőrét, provokálták a majmokat, etették az állatokat az simogatón kívüli részeken random emberi kajákkal, produkáltatták a gyerekeiket, üvöltöttek, határozottan előadták a szakértőt, butaságokat beszélveca gyerekeiknek, mikor valójában azt sem tudták milyen állatot néznek (pedig mindenhol ki van írva) stb., stb.
jún. 16. 07:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem a legjobb az országban, de nem is rossz. A nyíregyházi és a veszprémi állatkert is sokkal nagyobb és jobb.
jún. 17. 10:39
 4/6 A kérdező kommentje:
3as, milyen szempontból jobbak? Érdekelne részletesebben.
jún. 18. 21:22
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nagyobb a területük, eleve mind2 bent van egy erdőben, nem a városban, mint a budapesti, ezenkívül sokkal modernebbek, sokkal több állat van, az állatok sokkal nagyobb területen, jobb helyen vannak. A Nyíregyházi többször is az 'Európa legjobb állatkertje' díjat is elnyerte.

Ez a nyíregyházi:

[link]

[link]

Ez meg a veszprémi:

[link]

[link]

jún. 19. 07:58
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én pestiként szeretem a budapestit, de különben a nyíregyházi és a veszprémi csúcs minőségű.
jún. 19. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!