Magyarországon van olyan termálfürdő, ahol legfeljebb 10 ember van kB?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem bírom elviselni az embereket!jún. 8. 17:09
1/8 anonim válasza:
Akkor ne menj közéjük. Nem tudom, hogy a Sárvári termál kristály még kapható-e. Ha igen, fürdőzz otthon.
Vagy a temálfürdőben a kádfürdőt vedd igénybe.
2/8 anonim válasza:
Ha van, akkor hamarosan csődbe megy, mert ennyi vendéggel jócskán veszteséget termel.
3/8 anonim válasza:
Szezonon kívül, hétköznap, egy kevésbé felkapottnál lehetnek kevesebben... ill. vannak termál vizes szállodák, ott akár egyedül is lehetsz pl. ebéd v. vacsora időben.
4/8 anonim válasza:
Ha szezonon kivul mesz es hetkoznap akkor valoszinuleg kevesen lesznek. Legutobb sikloson voltam a furdoben es alig voltak.
6/8 anonim válasza:
Törökszentmiklóson hétköznap délelőtt alig vannak a gyógyvizes medencében.
7/8 anonim válasza:
Nem baj, ez kölcsönös, mert az emberek meg téged nem bírnak elviselni.
8/8 anonim válasza:
Hóvégén hétköznap Polgár strand. Kevés ember,családias,igényes, nem drága. Bár sok választék nincs. 2termál medence,1 gyerek mini csúszdával,egy úszó. Én 16 éve csak odajárok. Nem is vágyom máshova. A közvetlen étterműkben alcartre mellett menűt is tudsz rendelni,pontom pénzért. Csak érdemes reggel megrendelni,hamar elfogy. Ja,és a strand területén horgásztó is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!