Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Kőszegen vagy ahhoz közel van...

Kőszegen vagy ahhoz közel van Kolostor?

Figyelt kérdés
Nagyon hosszú hogy miért de azt mondta apám hogy elvitet egy kolostorba Kőszegre és azt mondta hogy kislányom pénteken három órakor legyél összepakolva mert a nagyapád levisz Kőszegre.... bla bla. de én nem igazán találtam weben hogy lenne Kőszegen kolostor, illetve csak nagyon kétértelmű szövegeket találtam :/ Tudnátok segíteni leakarom buktatni!
2010. okt. 27. 15:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Megint én vagyok. Nekem volt apáca tanárom több is, és Ők (is) domonkosok voltak. Elég sokat jártam be hozzájuk a kolostorba, és nagyon jóban voltunk, de olyant, hogy valaki nem önszántából került oda soha nem hallottam és el sem tudom képzelni.
2010. okt. 31. 20:27
 12/13 anonim ***** válasza:

Nyugi, kamu a levél. Ugyanis nem így hívják az egyházi iskolát. Rendes kolostorba csak 18 éven felüliek mehetnek, az egyházi iskolák (még a bentlakásosok sem) viszont nem olyan vészesek. Viszont nem tudom, hogy van-e egyáltalán Magyarországon bentlakásos női. Csak fiúiskolákról tudok. Viszont a bentlakásosokhoz előtte egy alkalmassági beszélgetés kell, így nem lehet oda ukkmufukk levinni senkit!

Na de ha igaz, akkor már le is vittek, de szerintem még otthon vagy. Akkor viszont írd meg, hogy mi történt!

2010. nov. 2. 01:09
 13/13 anonim ***** válasza:

Én is Kőszeg mellett lakom, kolostorról nem hallottam még, esetleg ahol anyácák vannak, az az Árpádházi szent Margit ált. isk... nem hiszem, h apud azt nevezi kolostornak...

Kicsit későn írok, bocsi XD most otthon vagy? megírnád, h hol vtál?

2011. jan. 2. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!