Voltál már a településed legmagasabb pontján?
Figyelt kérdés
ápr. 12. 17:51
3/14 anonim válasza:
Igen, most Budapesten lakok, itt ez a János-hegy. Korábban éltem Sopronban, ott a Magas-bérc, Pécsen a Tubes, ott is voltam. Viszont Veszprémben is éltem, és annak a legmagasabb pontja a város közigazgatási határán a Papod déli oldalában van, de a csúcs már nem Veszprém, voltam ugyan a Papodon, de attól délre úgy 100 méterre, amely Veszprém legmagasabb pontja olyan 600 méter magasan, ott nem.
4/14 anonim válasza:
Ez igazából az Alföldön kihívás, ahol a legtöbb településen már ahhoz is geodéta kell, hogy egyáltalán megtaláld a legmagasabb pontot. :D
5/14 anonim válasza:
Ahol eddig éltem:
Budapest, János-hegy, 527 m
Gödöllő: a közigazgatási területen belül a TV-torony a legmagasabb pont, 305 m
A Gödöllői dombságban a Margita valamivel magasabb, 344 m, ami Szada közigazgatási területére esik.
Bécs: Hermannsogel, 544 m.
7/14 anonim válasza:
Igen. Angliaban ez 44 metert jelent, de meredek, mert alatta 20 m tengerszint feletti magassagu a kornyek.
9/14 anonim válasza:
A településem legmagasabb pontja egy kb. 250 méter magas kémény tetején van. Fel se engednek senkit a munkásokon kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!