Debrecen az jó hely?
Figyelt kérdés
2010. okt. 27. 10:50
1/13 anonim válasza:
Nekem tetszik, Nyíregyházához képest :)
van sok szép szökőkút, meg szobor, meg egy villamos, amivel egész gyorsan lehet közlekedni, az emberek is normálisnak tűnnek, kivéve, ha nem azok. :)
3/13 anonim válasza:
Én fél éve költöztem ide Miskolcról. Hiányoznak a hegyek, de ugyanakkor nagyon szeretem Debrecent. Élhető város, tömegközlekedés, közbiztonság jó.
4/13 A kérdező kommentje:
Én is Debreceni vagyok
2010. okt. 27. 12:34
5/13 anonim válasza:
12:31es
Mennyivel jobb,hogy nincs annyi cigány mint Miskolcon :)
6/13 anonim válasza:
válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 18:04
Igen, talán ez is közrejátszik.
7/13 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó hely, az utóbbi időkben is jól rendesen felcuccolta Kósa eu-s pénzekből ő legalább nem lopta el mint mondjuk Miskolcon Káli.
8/13 anonim válasza:
Egy magyar alföldi nagyváros, de Pécs az sokkal szebb. :)
9/13 anonim válasza:
Sokatt érsz Pécs-el mikor nemlehett végigmenni az utcáin,hogy a cigányok beléd ne kössenek.
10/13 anonim válasza:
Akkor te előző a Budai Vámnál (városrészen) szerezhetted ezeket az élményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!