Magyarország melyik hármashatára a legnehezebben megközelíthető?
Figyelt kérdés
febr. 20. 18:05
1/8 anonim válasza:
Talán a Békés megyeit mert a környéken semmi autópálya nincs.
4/8 anonim válasza:
Én az ukrán román magyar határon voltam, az könnyen megközelíthető, mondjuk én futottam, de van autóparkoló.
A másik a szlovén osztrák magyar határ, Oda túrázni lehet, mert nincs autós lehetőség, egyébként egy hegycsúcson van a jel. A felvezető út pedig a vasfüggöny emlékútja.
5/8 anonim válasza:
A horvát-szlovén-magyar megközelíthetőnek tűnik, talán magyar oldalról is a Kerka patak mentén, de a szlovén részen, ha jól látom mező van.
7/8 anonim válasza:
Megnéztem. Mi a Kerka torkolatánál voltunk, de ha tudom feljebb megyünk a hármashatárig. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!