Ha van egy fotóm egy ismeretlen, de budapesti utcával, melyik fórumon (itt vagy Facebook vagy bármi más) tudják jó eséllyel megmondani, a fotó hol készült?
Azóta már be is törtél az illető lakásába?
Vagy csak ráijesztettél, hogy "tudom hollakkol"
#14: Ki(re)? Már nem él.
#15: A kép alapján már volt sejtésem hogy melyik kerület. Ilyesmi épület és környék sincs akárhol. Bóklászni kezdtem Google Utcaképeken földön-levegőben. Pár órába telt, de teljes siker.
#16: Kérlek írd meg privátban h mennyit kérsz az infóért.
Kedves #18, ha végigolvastad volna, jeleztem hogy törölni szeretném, véletlenül került fel a poszt több példányban: úgy, hogy azt hittem hogy a posztok közül töröltem és feltettem más szöveggel, pedig csak a látható saját kérdések közül törlődött. Nem tudtam h törölni utólag lehetetlen.
Egyébként pedig késő a jótanács, azóta már tűpontosan megvan a helyszín, mert elég okos vagyok hozzá, másrészt pedig neked halvány gőzöd sincs hogy miről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!