Ha egynapos kirándulást terveztek, akkor max. milyen messzire mentek?
Figyelt kérdés
Voltatok már külföldön is kirándulni, amit egy nap alatt megjártatok autóval, oda-vissza?jan. 16. 13:02
1/15 anonim válasza:
Szentendrén élünk, max. Esztergom távolsága az, amit 1 napra belehet tervezni.
3/15 anonim válasza:
Max. 4-5 óra utazás.
Párkányban és környékén voltam már így, nem tudom a külföldnek számít-e.
Illetve Bécsben voltam egyszer így egynapos kiránduláson, de az már nem érte meg véleményem szerint.
4/15 anonim válasza:
100, nagyon max 150 km oda, ugyanennyi vissza. Az Alföld közepéről akárhova akarsz eljutni, ennyit úgyis rá kell szánni, akár Mátra-Bükk, akár Budapest a cél.
Ennél messzebb csak szállással érdemes.
5/15 anonim válasza:
A lényeg, hogy közlekedési eszköztől függetlenül max 2 órára legyen az uticél.
6/15 anonim válasza:
Bécsben sokszor voltam 1 napot, de Semmeringen is, az rohanósabb volt.
7/15 anonim válasza:
Elsőt nem is értem, Esztergomot vonattal, szlovákiába átgyaloglással is megjárom 4 óra alatt 😅
8/15 anonim válasza:
2.5 óra kb. Bécs, Schneeberg, Selmecbánya, Komarno, itt voltam már
9/15 BeefEater válasza:
Max 3 óra utazás (egy irányba). A távolság km-ben mindegy.
10/15 anonim válasza:
"Voltatok már külföldön is kirándulni, amit egy nap alatt megjártatok autóval, oda-vissza?"
Voltunk. 135 km távolságra mentünk el autóval. Győrből az ausztriai Fraknó (Forchenstein) várát néztük meg. Győrtől Sopronig gyorsforgalmi úton lehet menni, ez sokat számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!