Magyarország melyik része érdemelne nagyobb figyelmet ?
Figyelt kérdés
Magyarországon vannak felkapott helyek a turizmus terén mint Budapest, Balaton, Velencei-tó, Hajdúszoboszló, Hévíz, Tokaj (legalábbis szerintem az). De szerinted melyikek azok a városok vagy régiók amik kevés figyelmet kapnak pedig szépek és simán megállnák a helyüket2023. dec. 14. 18:52
11/15 anonim válasza:
#10 Semmi értelme a felvetésednek. Egyrészt, a kérdező felsorolása bevallottan exemplifikatív (lásd: "mint" szócska), másrészt a kérdés szempontjából lényegtelen is. Az a lényeg, mi az, ami nem felkapott, de lehetne az. A hegyeink többsége mind elcsépelt, mainstream célpontnak számít.
12/15 anonim válasza:
Nagyobb figyelmet? Kinek a részéről. Mint az előző válaszokból kitűnik, ami egyiknek "nagy figyelmű" a másiknak lejáratott. Nézőpont kérdése, én a felsoroltak elé tennék jó pár másikat, de lehet, hogy mások nem. Érdeklődés kérése ez. Turisztika a túrázás, városnézés, művészi értékek felkeresése, gyógyvizek, tavak, és még számos más. Például gyógyvíz szempontjából kimaradt Harkány is, szinte az összes történelmi nevezetes hely, minden népművészet (Pl Szentendre), és még sok más.
13/15 anonim válasza:
Egyik sem
Kva kevés hely van itthon ami érdekes
14/15 Kései Sirató válasza:
Visegrád és Lillafüred érdemelne nagyobb figyelmet.
Amiket felsoroltál, indokoltan híresek és népszerűek.
15/15 anonim válasza:
Lillafüreddel kapcsolatban én egész Miskolcot mondanám Tapolcával együtt, ott 4 napos nyaralást vagy bármilyen évszakos üdülést-túrázást le lehet nyomni.
Egyéb kedvenc helyem volt Zirc és onnan mentem kirándulni a Bakonyban, de igazából sok jó helyet a Bakony nem nyújtott.
Amivel még egyetértek: Nógrád.
35/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!