Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Magyarország melyik része...

Magyarország melyik része érdemelne nagyobb figyelmet ?

Figyelt kérdés
Magyarországon vannak felkapott helyek a turizmus terén mint Budapest, Balaton, Velencei-tó, Hajdúszoboszló, Hévíz, Tokaj (legalábbis szerintem az). De szerinted melyikek azok a városok vagy régiók amik kevés figyelmet kapnak pedig szépek és simán megállnák a helyüket
2023. dec. 14. 18:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
21%
#10 Semmi értelme a felvetésednek. Egyrészt, a kérdező felsorolása bevallottan exemplifikatív (lásd: "mint" szócska), másrészt a kérdés szempontjából lényegtelen is. Az a lényeg, mi az, ami nem felkapott, de lehetne az. A hegyeink többsége mind elcsépelt, mainstream célpontnak számít.
2023. dec. 16. 07:19
 12/15 anonim ***** válasza:
87%
Nagyobb figyelmet? Kinek a részéről. Mint az előző válaszokból kitűnik, ami egyiknek "nagy figyelmű" a másiknak lejáratott. Nézőpont kérdése, én a felsoroltak elé tennék jó pár másikat, de lehet, hogy mások nem. Érdeklődés kérése ez. Turisztika a túrázás, városnézés, művészi értékek felkeresése, gyógyvizek, tavak, és még számos más. Például gyógyvíz szempontjából kimaradt Harkány is, szinte az összes történelmi nevezetes hely, minden népművészet (Pl Szentendre), és még sok más.
2023. dec. 16. 17:49
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

Egyik sem

Kva kevés hely van itthon ami érdekes

2023. dec. 17. 17:46
 14/15 Kései Sirató ***** válasza:
100%

Visegrád és Lillafüred érdemelne nagyobb figyelmet.

Amiket felsoroltál, indokoltan híresek és népszerűek.

2023. dec. 18. 11:22
 15/15 anonim ***** válasza:
54%

Lillafüreddel kapcsolatban én egész Miskolcot mondanám Tapolcával együtt, ott 4 napos nyaralást vagy bármilyen évszakos üdülést-túrázást le lehet nyomni.

Egyéb kedvenc helyem volt Zirc és onnan mentem kirándulni a Bakonyban, de igazából sok jó helyet a Bakony nem nyújtott.

Amivel még egyetértek: Nógrád.

35/F

2023. dec. 18. 15:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!