Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Melyik a legszebb város...

Melyik a legszebb város Hajdú-Bihar megyében?

Figyelt kérdés

2023. dec. 5. 19:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
55%
De igaz, hogy Debrecen kihalt varos, amikoe nincs egyetem... Budapest pl sosem urul ki.
2023. dec. 8. 21:49
 12/24 anonim válasza:
71%
Nekem Hajdúnánás tetszett eddig a legjobban.
2023. dec. 8. 21:50
 13/24 anonim ***** válasza:
48%
*Hajdú-Bihar vármegyében
2024. jan. 16. 20:21
 14/24 anonim ***** válasza:
64%
A vármegye megnevezést csak a fideszcsicskák használják. Hajdú-Biharban meg sosem volt vár.
2024. jan. 16. 20:23
 15/24 anonim ***** válasza:
16%
#14 Én nem vagyok Fideszes, utálom Orbánt és többi senkiházit de örülök a vármegyéknek. Szerintem sokkal menőbb mintha csak megyék lennének🙂
2024. jan. 16. 20:39
 16/24 anonim ***** válasza:
43%
15# mert fideszcsicska vagy.
2024. jan. 16. 21:09
 17/24 anonim ***** válasza:
25%
#16 Nem vagyok fideszcsicska. Mint már mondtam gyűlölöm a Fideszt, és ellenzéki érzelmű vagyok. Viszont úgy gondolom hogy a vármegye elnevezés visszahozása jó döntés volt, mivel több évszázadon át ez volt használatba, és csak a kommunista diktatúra szüntette meg, szóval több köze van a történelmi hagyományainkhoz. Mindemelett egyediséget is ad a régi elnevezés visszahozása. Meg valaki nem lesz fideszes attól mert örül a fidesz egyik intézkedésének a sok közül, a többit viszont nagyrészt utálja.
2024. jan. 16. 21:27
 18/24 anonim ***** válasza:
25%
Az már gyanús, ha valaki azt kezdi el bizonygatni mennyire utálja a fideszt, meg így meg úgy ellenzéki érzelmű. Aha, csak épp egyetértesz a középkori elnevezések visszahozatalával, ami a fidesz sajátja a főispánokkal együtt. Ezután pedig jön majd a jobbágyság visszaállítása is, már úgy is csak az elnevezés hiányzik mert a népet már ebbe a sorba taszította a fidesz. Te meg bodogan bólogatsz ehhez és még hangoztatod is, mennyire egyetértesz vele. De nem vagy fideszes. :D Röhejes vagy.
2024. jan. 16. 21:32
 19/24 anonim ***** válasza:
16%

#18 A hagyományok egy részének igenis van helyük a mai világban. Jó példák erre a Nyugat-Európai és Észak-Európai parlamentáris monarhciák: a királyság intézményét sikeresen átültették a mai világba. Szóval a vármegye elnevezés visszahozása is ilyen: visszahozni az országra többszáz éven át jellemző közigazgatási elnevezést a jelenkorba. Másrészt azt hogy mostantól vármegyék vannak az az átlagember életét, semmiben sem befolyásolja, csak egy szép hagyományőrzés, ennél sokkal nagyobb és valódi problémák is vannak az országban. De mondjuk a főispánt én is röhejesenk tartom.

Meg mégegyszer mondom: Nem vagyok Fideszes! 2022-ben az ellenzéki összefogásra szavaztam az előválasztáson és a melegházzaságot is támogatom. Szerinted egy Fideszes tenne ilyet?

2024. jan. 16. 21:42
 20/24 anonim ***** válasza:
0%
#18 Nemcsak a fideSSnyikek ujfeudalistak. Az illeto valoban lehet nemfideszes is, valoszinuleg akkor MiTanyankos.
2024. jan. 16. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!