Eger az jó hely?
Figyelt kérdés
2010. okt. 19. 15:22
11/29 anonim válasza:
Debrecen na neeee :D Az ottani pasik is helyesek, volt barátom pont debreceni :D Egyébként a lány, aki tetszik neked, annak a keresztneve véletlenül nem F-el kezdődik...mert van egy lány, akinek meg egy debreceni srác jön be..:D
12/29 A kérdező kommentje:
Cintia
2010. okt. 19. 16:37
13/29 anonim válasza:
Akkor nem... csak egy Cintit ismerek, de nem hinném, hogy ő az.
14/29 A kérdező kommentje:
Mező Cintia
2010. okt. 19. 16:43
16/29 anonim válasza:
Társkereső oldal?:-) Helyesírásodon javíthatnál. Egyébként Eger gyönyörű.
17/29 anonim válasza:
Ez egy társkereső oldal?
Amúgy én mindkét helyen jártam, Debrecenben laktam is rövid ideig, és szerintem Debrecen szebb, Eger a történelmi emlékek miatt szép, Debrecen pedig ahhoz képest, hogy mekkora, nagyon tiszta város.
18/29 anonim válasza:
Mező Cintia...ismerem.
Én is egri vagyok, évfolyamtársam volt az Eszterházyba.
19/29 A kérdező kommentje:
igen oda jár még most is.?
2010. okt. 21. 20:23
20/29 anonim válasza:
Igen, gondolom még oda jár, mivel 16-17 éves lehet, azért mondtam, hogy "volt", mert én időközben átjöttem a Neumannba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!