Én szeretem, mondjuk kötődöm is oda, mert egyik felmenőm volt festő ott a művésztelepen.
Érdekesek a szerb emlékek is.
Sajnos az a hátránya, hogy sokszor nagyon zsúfolt.
Undorító, lerohadt város. A sok régi épületet tönkretették, a sok kitelepulo, bekoltozni vágyó miatt. Nincs hozzá infrastruktúra, két utca érdekes, ami kb az alkotmány utcától a vasúti villasorig tart, azt annyi. Szerintem okadek ez a város. Reggel és este a dugóban lehet fürdőzni, vagy a majd 70eves tragyaval lehet 40 percet a Batthyány -ig zotykolodni, ha motorkocsiba ülsz, akkor még vesekoved sem marad. Nyáron locsolni sem lehet mert vízhiány van, kisebb viharoknal, pedig keszits be gyertyat. Ez a nagy "luxus" város. Az igénytelen utcakepukkel együtt.
A szamár -hegy, amj régen az igazi szentendrei feelinget kölcsönözte, na abból már lfszt sem latsz! Két oldalt rengeteg autó áll a házak/paloták mellett. Régen itt kedves kis házikok voltak, tyukokat, galambokat tartottak. Ebből ma már semmi nem maradt.
Üdv,
Egy ex-szentendrei
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!