Miskolcra mennénk kirándulni, mennyire biztonságos?
2 felnőtt és két gyerek, csak nappal sétálnánk a belvárosban, beülnénk esetleg étterembe, vagy fagyizni.+ Lillafüredet megnézni.
Azért kérdem, mert nagyon sokat hallotam, milyen veszélyes.
Van pár gettós környék (Tetemvár, Vasgyár környéke) de ide úgysem mentek be magatoktól.
A belváros és Lillafüred teljesen biztonságos.
Miskolc egy magyar nagyváros.
Alap dolgokat kell betartani (pl. tömegben, közlekedési eszközön táskákra figyelni kell, ha valahonnan részegek hőbörgését halljátok, akkor másik irányba fordultok, a putris részekre nem kell menni, főleg nem gucciban és fukszokkal stb.), és nem lesz bajotok.
Nem egy brazil favelláról beszélünk azért :)
Kérdező, te melyik városban élsz?
Ui. ha Budapesten, akkor szeretettel közlöm, hogy az sokkal veszélyesebb hely, mint ahová indulni akarsz.
1-es, jobb félni mint megijedni...
A normálisan válaszolóknak köszönöm:)
Utolsó, Szegedtől nem messze élünk, itt nagyjából rendben van a közbiztonság (nappal), még nem nagyon voltunk Borsodban, de rengeteg rosszat hallani róla ilyen téren sajnos. Ahogy egyébként Pestről is, ha már megemlítetted.
Úristen... 🤣🤣 Bocsi, de ez baromira nevetséges, és egyben elkeserítő, hogy felülsz a hülye sztereotípiáknak meg a borsodozásnak. Én minden nap bemegyek Miskolcra dolgozni, és amint látod, még élek. 🤷🏼♀️ Semmivel nem "veszélyesebb", mintha Budapestre mennél...
Bírom, mikor úgy állítják be Miskolcot, mintha legalább az amerikai Compton szintjén lenne, ahol dúlnak a bandaháborúk, a drogbárók uralják az utcákat és sötétedés után ki se merészkedj a házból, ha nem akarsz fegyverek kereszttüzébe kerülni...
Pestiként háromszor jártam Miskolcon, egyszer párommal, a szállások Tapolcán voltak. Első esetben tavaly szeptemberben késő estén mentem vissza Diósgyőrről Tapolcára, teljesen nyugodt volt a város. Csak Rúzsa Magdi koncertje miatt volt tömeg. :)
Egyébként külső kerületben lakok, ami k.b. kisvárossal azonos és szintén nem bajokról híres.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!