Szeptember közepén érdemes Balatonozni?
Figyelt kérdés
Ki mit tapasztalt szeptember közepén még érdemes elmenni 3-4 napra? Ugy ertem furdeni enni inni mèg van lehetoseg? Illetve melyik részére? Siofok?2023. júl. 23. 11:46
2/9 anonim válasza:
Az elmúlt évek időjárásából kiindulva már augusztus végén sem szokott strandolós idő lenni.
Én azt max úgy vállalnám be, ha elég lenne pár nappal előtte dönteni, mikor biztosan látszik az idő.
A többi dolog viszont simán, és a tó is lehet szép fürdésnélkül is.
3/9 anonim válasza:
Tavaly a fiaméknak szept. közepén volt ott 3 napos osztálykirándulásuk... simán fürödtek. Ha idén is jó idő lesz (jó eséllyel), akkor biztos nem húzzák le a redőnyt.
Állítólag már 4 évszakos a Balaton a lehetőségeket tekintve. :)
5/9 Kései Sirató válasza:
Jó idő esetén simán lehet fürdeni. Én jellemzően szeptemberben strandolok (itt élek a Balatonnál), mert olyankor nagyon kevesen vannak.
6/9 anonim válasza:
Az érdemes balatonozni még nyáron is vicces szóösszetétel. siófokra lemenni soha, semmilyen időszakban nem érdemes.
Tudom, progressziv gondolatok, de valahol el kell kezdeni a népnevelést.
7/9 anonim válasza:
Hát fürödni vagy lesz jó idő, vagy nem. De egyébként a Balaton környékén millió érdekesebb dolgot lehet csinálni a fürdésnél, amikhez ráadásul még jobb is az ősz, mert nincsenek olyan sokan mindenfelé, nincs akkora forgalom az utakon, meg egy kicsit hűvösebb idő tökéletes pl. túrázáshoz.
8/9 Kései Sirató válasza:
#7 Az szubjektív, hogy kinek mi érdekes, én például legtöbbet kenuzni szoktam.
9/9 anonim válasza:
Kár, hogy nem láttatok a jövőbe! ☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!