Balatonban lehet éjszaka fürdeni?
Figyelt kérdés
Mondjuk Lellén van olyan hely?2023. júl. 21. 21:26
1/9 anonim válasza:
A strand. Bárhol lehet fürödni, ha be tudsz menni a vízbe. Tiltva szerintem sehol sincs, de ha nem vagy jó úszó, akkor óvatosan.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi
2023. júl. 22. 04:19
3/9 subrette válasza:
46/2001. (XII. 27.) BM rendelet a szabad vízen való tartózkodás alapvető szabályairól
2. § (1) Tilos fürdeni:
...
h) éjszaka és korlátozott látási viszonyok között, kivéve ha a vízfelület megvilágított, és legfeljebb a mély víz határáig;
Vagyis ahol a parton van valamilyen világítás és egyéb szabály nem tiltja (pl. kikötő), ott szabad.
4/9 anonim válasza:
Nappal se mennék bele abba a pöcegödörbe.
5/9 anonim válasza:
Balatoni fürdőszobában. Próbáld ki.
6/9 anonim válasza:
Persze hogy lehet. Vannak strandok, amik nyitva vannak éjfélig, szabadstrandok is bármikor látogathatók, például Lellén a szabadstrand tökéletes.
Viszont ezeket saját felelősséggel! Mi az északi parton nagyon sokszor éjszakai fürdőztünk táboroztatás közben:) szerintem nagy buli!
8/9 anonim válasza:
A tavaly Siófokon a Petőfi sétányon éjszaka sétáltunk és egy éjjeli őr mondta, hogy tilos sötétedés után a vízben fürödni. Volt, hogy a rendőrséget is kihívta, mert nem bírt egy csapat német fiatallal.
9/9 anonim válasza:
De miért tilos? Nappal is bele lehet fulladni... A parton amúgy sincsenek vízi mentők, vagy még csak én nem láttam. Ráadásul a mi tulajdonunk lenne elméletileg... Csak akkor használhatjuk amikor akarjuk. Vagy nem értem ez miért van korlátozva... Valaki megmagyarázza?? 🙈
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!