Melyik Budapest legnagyobb lakótelepe? (Gondolom egyben az országé is)
"Havanna volt az pár éve a legnagyobb"
legnagyobb: Újpest-Városközpont: 16 832 lakás kb 36 ezer lakóval.
Újpalota: 15 886 lakás
Kertváros Pécsen: 15 856 lakás
Avasi lakótelep Miskolc: 11 498 lakás
Havannatelep 6444 lakás. Ez az életben soha nem volt a legnagyobb, Még az első tízben sincs benne.
89, csk, hogy egyikünknek se legyen igaza:
Havanna lakótelep:
140 db házszámmal rendelkező, 34-72 m2-es, összkomfortos panelházból áll, amikben több, mint 6000 lakás (a kerület lakásainak 16,6%-a) található, kb. 17500 lakóval (a kerület lakosságának 18,3%-a).
"hogy egyikünknek se legyen igaza"
Már miért ne lenne igazam: "több, mint 6000 lakás "
A 6444 nem több mint hatezer? Hiányoztál matekóráról?
Havannatelep a népszámlálási adatok szerint 6444 lakás és a számláláskor 17 337 lakó.
Lásd a Központi statisztikai hivatal weboldalán:
Szóval végeredményében mégis igazam van.
Egyébként a legnagyobb baromság más válaszra a válaszadás hasznosság értékével hivatkozni, mivel az változó érték, és lehet, hogy másnap már nem annyi.
Na figyelj, ha ideges vagy, azt ajánlom szedjél hangyát. Boxkesztyűben.
Nem szóltalak le a %-od miatt (az enyém még kevesebb), csupáncsak ezzel hivatkoztam rád. Ez miért baj???
Azért nincs igazad, mert azt írod: "Még az első tízben sincs benne.", ami nem igaz, ha a nagyságot a lakók számában nézzük, mert akkor a második, de ezzel persze még mindig nem igaz, az, hogy a Havannán laknak a legtöbben. Mea Culpa. Szóval nekem sem volt igazam, tévedtem, a te válaszod helyes volt, de nem volt teljesen hibátlan. Erre mondják azt mifelénk, hogy: "csak azért, hogy neked se legyen igazad".
Ennek semmilyen negatív töltete nincs, ezt (legalábbis mifelénk mindenki így mondja).
Tényleg nem akartalak megbántani, de szerintem túlreagálod a dolgot.
Felétek
A válaszodnak ez a része pedig különösen szívmelengető:
""több, mint 6000 lakás "
A 6444 nem több mint hatezer? Hiányoztál matekóráról?"
Nem, nem hiányoztam, sőt, még értőolvasásból is ötöseim voltak.
Ha már így kérdezed, nem, nem hiányoztam, sőt, még értő-olvasásból is ötöseim voltak.
Ha már így kérdezed, nem, nem hiányoztam, sőt, még értő-olvasásból is ötöseim voltak.
Úgy szeretem ezt az emberi hangot itt a GyIK-en.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!