Miket vihetek fel a repulore ? Udito,keksz stb? Es milyen kiszerelesben?
Nem nímandság kérdése ez. Átviszed a flakonodat/kulacsodat és a Food Courton (az emeleten) a WC-hez vezető folyosó bejáratnál van ivókút ahol fel tudod tölteni. (Jobb reptereken szűrt-hűtött vizet tölthetsz és a biztonsági ellenőrzés előtt ki tudod üríteni a flakonodat, de ezeket még nem láttam Ferihegyen.)
Ételt (ami nem minősül folyadéknak) vihetsz, de arra figyelj, hogy ha EU-n kívülre utazol a maradékot nem mindig viheted be a célországba.
Én mindig viszek szendvicset, ha 6 óránál hosszabb az út. A repülön nem tudom megenni amit adnak. Max. a süteményt. A biztonsági ellenörzés után szoktam venni innivalót. De azt adnak a gépen is.
Sokan visznek üres flakont és bennt megtöltik. Én nem szeretem az ilyen ivókutas vizeket. Inkább megveszem.
Folyadékból max. 100 ml-set vihetsz. A többi, nasit stb. viheted.
A nímandok megtöltik az üres flakont vagy a kulacsot csapvízzel.
A sznob gyökerek meg megveszik 1000 Ft-ért a fél literes palackozott "ásványvizet".
1
A hall of fame csövesek meg vesznek valdmit a bureszban és akkor ott töltik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!