9# Nem mocskolódtam, csak erről eszembejutottaz a vicces poszt, amikor xy írta fb-on, hogy vitte a szüleit, és mondta valamelyik, hogy de enne egy hamburgert. Ő pedig: "van otthon kenyér". És hogy 30 évet várt erre a pillanatra.
Egyébként mindenhol vannak tróger lehízós helyek, nekem szerencsére jók a tapasztalataim. Legalábbis tavaly az volt. Elmentem egy fagyizóba balatonszepezden, ahová 35 éve is jártunk. Jót beszélgettünk, most az akkori tulaj fia viszi.
Révfülöpi kikötőben is finom volt a lángos 1500-ért. De általában sosem nyúlok mellé. Mindig az összhangot nézem. Környezet, eladó, ár. Életemben egyszer nyóltam mellé régen, tihanyban a révnél, vacak mócsingos volt kolbász, és az üveges cola neki az ami kotonba (PET) volt töltve, pedig direkt megkérdeztem. Ott kihasználják, amíg várakozik az ember, mindig van madár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!