Hogy képzelik azt egyes strand üzemeltetők Siófokon, hogy még egy kis ásványvizet sem lehet bevinni?!
Szabadstrandon vagy egyeb bp-i draga belepos strandon ugy nem lopjak el acuccunkat,h egyikunk mindig ott van es a cuccon ul/fekszik. Nem hagyjuk ott!!!
Asvanyviz. Ugyanolyat vigyel be,amit ott arulnak. Taskatokat is atnezik? Strandra nagy strandtaskat visz egy no valtoruhaval,kalappal ,napolaj,smink stb stb!! Tegyen bele vibriket harisnyakotot bilincset es a felenel abbahagyjak a kipakoltafast.
6-ra:
Ezen elképedtem!
Mintha egy bíróságra vagy rendőrségi épületbe vagy repülőgépre menne az ember.
Hát én szó nélkül fordultam volna vissza. Nekem a legtermészetesebb, hogy viszünk a gyerekeknek a strandra enni-innivalót, gyümölcsöt stb. Ha ebbe belekötnek, akkor inkább autózom 20 km-t, minthogy bemenjek. Ha meg ez a mentalitás (ill. Lőrinc birodalma) elterjed a Balatonon, akkor meg valóban: vagy irány az Adria, vagy az országon belül bármi más hely. Kipróbálnám a Tisza-tavat, de Vas ill. Zala megyében rengeteg helyen vannak patakok felduzzasztásából létrehozott tavak is, amelyek egyrészt horgászhelyek, másrészt fürdőhelyek (Vadása-tó, Hársas-tó, Kustánszegi-tó stb.). A vicc az, hogy győriként még a városból sem kell kimozdulnom, ha természetes vízben akarok strandolni, mert el tudok menni a Mosoni-Dunára, ill. annak a holtága még jobb. Úgyhogy szépen letojnám a balatoni strandokat Mészáros Lőrinccel együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!