Létezik, hogy MÁV-on a 6 éves gyerek drágábban utazzon, mint a 11 éves? Hogy van ez?
"van óvódás 6 év felett?"
Igen. Gondolom idősebb úgy vagy mint én. A mi időnkben nem volt ez az agyon ajnározás, hogy játszogassál még Valérka, nem baj ha már 3 kiságyat is elfoglalsz és 14 éves vagy, de fejlődjél még az oviban, teljesegyél ki, majd akkor mész isikébe. Ma ez a divat, hülyét nevelnek a gyerekből, nem normáls honpógárt.
Kedves szülő ilyen a rendszer, tessék kifizetni a jegyet a kölöknek! Ha nem tetszik akkor lehet menni panaszra a sóhivatalba!
8. Valóban 65+ vagyok, és nincs gyermekem. Nem tudtam. Anno a novemberi születésem miatt evvesztes voltam.
Az iskolarendszer is csak egyféle volt.
Valamikor azt olvastam, hogy alig van olyan utas, aki teljes áron utazik. Mindenféle nehez erthető indokok is.
Így olvasva a válaszokat valóban fura helyzet. A Kajla nyilván az iskolába járást segíti. Erthető, ha valaki nem tanul, nem jár. De át kellene gondolni. Szerintem.
Szinte már ott tart a rendszer, hogy az elálló fül is elég ok.
Máskor meg mindkét láb elvesztése kevés. Na nem utazáshoz, hanem leszázalékoláshoz. Volt rá példa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!