Hol tudnék üdülési csekket venni?
Figyelt kérdés
2010. okt. 12. 11:20
1/9 anonim 

válasza:

Úgy érted olcsóbban mint a névértéke ?
2/9 A kérdező kommentje:
igen
2010. okt. 13. 21:30
3/9 anonim 

válasza:

Már az ilyen hirdetőket is büntetik, ugyanis az nem átruházható, és eladása bűncselekménynek minősül.
Tavaly, meg tavalyelőtt én is vettem, az idén is, jövőre még nem tudom, de mindig ismerősöktől szereztem be.
4/9 atrask válasza:
Legálisan sehol, de ha szeretnéd, megkérdezem egy barátomat, ők fizu mellé kapják. Dobj 1 mail-t. Aztán küldök választ, hogy mi van.
a.trask@hotmail.com
5/9 anonim válasza:
A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítványnál, igaz, itt a teljes értéket kell fizetni érte, de ez legális.
6/9 anonim 

válasza:

Az alapítványnál nem lehet csekket venni, csak pályázni lehet rá!Ha megfelel a kritériumoknak, akkor bizonyos önrész befizetése mellett kaphat üdülési csekket.Az idei pályázatok már lezárultak szept. 15-én, a jövő éviről még nincsen információ.
7/9 anonim válasza:
Én úgy látom, a fenti linken egyszerűen csak meg kell rendelni..de biztos nagyon okos vagy, ha ennyire magabiztosan írod, hogy csak pályázni lehet..
8/9 anonim 

válasza:

Te meg nagyon buta lehetsz, ha azt hiszed, hogy csak meg kell rendelni.Akkor mi értelme van, ha teljes értéket fizetsz a csekkért?És szerinted kap boldog-boldogtalan?Csak a pályázati feltételeknek megfelelő magánszemély kaphat, vagy vehet a MUNKÁLTATÓ TELJES ÉRTÉKEN, AMIT CAFETÉRIA KERETEN BELÜL AD A DOLGOZÓINAK NEM PÉNZBELI JUTTATÁSKÉNT.
9/9 anonim válasza:
Szerintem van értelme teljes értéken is vásárolni, mert ez olyan, mint amikor vásárlási utalványt adsz vkinek ajándékba és nem pénzt. Azt is teljes értéken vásárolod, csak mégis másképpen néz ki, mintha egy ötezrest nyomnál a tesód vagy akárkid kezébe. A pályázat, amit írtál, az a szociálisan rászorultak között dőlt el és nem azok között, akik simán csak vásárolni akarnak üdülési csekket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!