Túráztatok már a Börzsönyben a Halyagos, Vadálló és a Sátán Bérc környékén?
Ahová nem lehet bemenni, az be van kerítve és csak kapun át érhető el. Ahol ilyen nincs, ott nyugodtan mehetsz (feltéve, hogy képes vagy tájékozódni).
A Vadálló kövek egyébként a Visegrádi hegység része, a Börzsöny a Duna túloldalán található, és bármelyik útján (ösvényén) szabad menni.
Hívják ezt túrázó körökben Kis Vadállóknak is és tökéletes a kilátás. Egyszer már leküzdöttem ezt az útvonalat az utolsó szakasza izgalmas. :)
"Ahol ilyen nincs, ott nyugodtan mehetsz (feltéve, hogy képes vagy tájékozódni)." "bármelyik útján (ösvényén) szabad menni"
Ez konkrétan nem így van. Csak a jelölt turistautakon szabad menni.
Szia!
Én tavaly nyáron jártam erre. Halyagos-Vadálló-Sátán-bérc. Természetvédelmi őrtől szerintem nem igazán kell tartanod, tekintve, hogy ezek a hegység legeldugottabb zugai. Kijelölt turistaút nem vezet végig, sokszor kitaposva sem volt az ösvény...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!