Milyen sátorban pihenni?
Még soha nem sátoroztam.
Arra gondoltam,hogy elmegyek egy kempingbe a Balatonra pár napra.
Sátorral jól érezném magam?
Mire érdemes odafigyelni ha ilyen helyre megyek?
Megsülsz.
Arra jó, hogy éjszaka tudsz aludni és van tető a fejed felett.
De szerintem nap közben senki nem rohad a sátorban.
Ha nem zavar a teljes komfort hiánya, a közös wc és fürdő.
Továbbá, hogy nincsenek biztonságban az értékeid.
Na meg az sem mindegy, hogy mi az amin majd alszol.
Mekkora szerencse hogy ezt most leírtad neki, különben csak a kempingben döbbent volna rá hogy egy sátorban nincs angol vécé és baldachinos ágy...
Nagyban függ a sátortól is. Nem mindegy hogy 40.000 vagy 6.000. Egyszer szó szerint a szükség talált meg és kellett egy sátor nagyon gyorsan. 6k-ért vettem egyet a kínaiban. úristen. Hajnalra iszonyatosan és most káromkodnék nagyon hideg volt, 0 anyag, 0 hőtartás. Meg örültem hogy nem omlott a fejemre.
A másik, hogy legyen nálad felfújható matrac, különben 1) a veséddel veszed a talajt és 2) nem fogsz fázni. Ezen kívül vagy egy szuper hálózsák vagy paplant vigyél magaddal, mert csalóka, hajnalban nagyon lehűl, főleg vízparton.
Próbáld ki. Én kifejezetten szeretek sátorozni és nagyon jókat szoktam benne aludni.
Ahogy előttem írták, próbáld ki a kertben. Egy rendes sátor nem ázik be szakadó esőben sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!