Mi a véleményetek Tatabányáról?
Én csak a közelében lakok, de nem szívesen járok oda. Mint város iszonyú ronda, tipikus bányaváros. A közbiztonság kritikus, nagyon sok a balhés, kötekedő, kéregető cibbány. A közlekedés is elszomorító, állandóak a koccanások, balesetek, a város hamar bedugul, nem lehet haladni.
Vannak persze ott is szuper helyek (nem sok), amit érdemes lehet meglátogatni, de nekem soha, eszembe nem jutna odaköltözni.
Tatabányán vannak rossz környékek, pl. a Mésztelep vagy a 6-os telep. Ha ott sétáltál, 4-es válaszoló, akkor nem csodálkozom. Én a 6-os telep szélén néhányszor autóval hajtottam el az Ipari Park felé, de nem szívesen szálltam volna ki a kocsiból. De ezek nagyon messze vannak a központtól, már túl vannak Alsógallán.
Viszont a belső részeken, a vasútállomás, kórház, bíróság, Jubileum park környékén sokszor sétáltam, azok teljesen biztonságosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!