Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Nyaralás autó nélkül?

Nyaralás autó nélkül?

Figyelt kérdés

Hova mennétek országon belül, melyik településre?

Szempontként jó lenne, ha lenne valami fürdő/szabadvíz passzív pihenésként, és rövidebb kirándulási lehetőségek, látnivalók egy-két aktívabb naphoz. Csöndesebb, nyugisabb, pihenősebb nyaralást szeretnénk (nem nagyváros, nem gyerekes bulik).

Nem Balaton és nem Hévíz.

Budapestről mennénk, de jó lenne nem 3-4 átszállás azért, hanem reális utazási idők.

A nehezítő tényező az autómentesség. Nagyon tetszene pl. Makó, néztem ki egy szuper szállást, ott a fürdő is, de Ópusztaszer meg az egyéb környékbeli látnivalók megközelítése kocsi nélkül botrány, pedig az lefedné az aktívprogram igényünket.

Nem akarok mindent felsorolni, amiket az elmúlt hetekben néztem, de mindenhol ebbe futok bele, hogy írja az ajánló, hogy mindenis közel, majd kiderül, hogy a közel azt jelenti, hogy nekik a kocsiba pattanást jelenti.

Valakinek nincs valami jó ötlete?

2023. máj. 3. 11:30
 1/7 anonim ***** válasza:
36%
Poroszló.
2023. máj. 3. 11:35
 2/7 anonim ***** válasza:
77%
Velencei-tó
2023. máj. 3. 11:41
 3/7 anonim válasza:
100%
Egerszalók, Szilvásvárad
2023. máj. 3. 12:16
 4/7 anonim ***** válasza:
28%
Pedig Ópusztaszer igazán csodálatos. Busszal nem szerveznek mostanában oda utat? Én is úgy voltam csoporttal, de nagyon rég.
2023. máj. 3. 12:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Eger és környéke.
2023. máj. 3. 14:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Sárvár

A déliből van direkt vonat, nem kell átszállni.

Jó a fürdő, szép az arborétum, érdekes program még a vár.

2023. máj. 3. 16:04
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Eger, Szeged, Debrecen?
2023. máj. 3. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!