Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Holnap akkor ingyenes a vonat ?

Holnap akkor ingyenes a vonat ?

Figyelt kérdés

Holnap ingyenes az országból mindenhonnan a vonat Budapestre ?

"A vasárnapi budapesti, Kossuth téri pápai szentmisére érkezők szombaton és vasárnap egész nap díjmentesen utazhatnak. Az utazás megkönnyebbítése érdekében vasárnap mentesítő vonatok, illetve egyes vonatok hosszabb viszonylatban közlekednek. A MÁV-START 1500 kárpátaljai fiatal utazását is biztosítja a Kossuth téri pápai misére."

Csak mert én mennék Pestre de nem kifejezetten oda

[link]

2023. ápr. 29. 20:21
 1/4 anonim ***** válasza:
30%
Nem, igazolni kell belépővel vagy registrációval hogy a rendezvényre mész:(
2023. ápr. 29. 21:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szombaton és vasárnap nem kell semmilyen regisztrációt felmutatni, a holnapi Kossuth téri rendezvényre nem is lehet. Elég csak bemondani, hogy emiatt utazol. Én ma gond nélkül tudtam így utazni, igaz az egyik kaller bepróbálkozott, de megmutattam a MÁV appban lévő információs szöveget.
2023. ápr. 29. 22:49
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
*Kossuth téri rendezvényre nem is lehet regisztrálni
2023. ápr. 29. 22:51
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Első, elég nehéz lenne, mivel a rendezvény nyitott és nem regisztrációhoz kötött.
2023. ápr. 29. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!