Bakonyban miért nem találok szállást??? Az összes nyomorult vendégház , panzió, hotel full tele most hétvégén.
Melyik településre szeretnél menni, hány fővel. Kezdő és vége dátum?
Fogadjunk, hogy találok neked szállást!
Azért mert van pénz éhenhalni! XD
Hát nem tudtad, hogy ebben az országban mindenki éhezik és nyomorog? Azért van teltházon minden szálloda az összes hosszúhétvégén.
Jaj de süt az írásodból a burzsoá gyűlölet kérdező!
Az a helyzet, hogy van középosztály, hiszen kell aki kitermeli a prolik fenntartásához szükséges költségeket. A középosztály egyre inkább elszegényedett, az alsó társadalmi osztályok életszínvonala viszont drasztikusan nőtt. Mivel a kormányunk nyomja őket (számítva a szavazatukra) s teszi mindezt, a középosztály kárára. Mondhatni anyagi szinten helyet cserélt az alsó réteg, a középosztállyal. Persze ugyenez nem mondható el a kultúrális és iskolázottsági szintjükről, csak anyagilag emelkedtek fel.
Mellesleg a "40 milliós béjemwével furikázó, medencés luxus lakásban lakó kötsög család, 200 millióval a bankszámlán" na ők pont hogy nem járnak wellnesselni. Magára valamit is adó ember, már meg sem fordul wellness szállodában, pont a sok SZÉP-kártyás gyökér miatt.
Húsvétkor is, a wellness hotel parkolójában szinte csak 20 éves szakadt G Astrákat, Focusokat, Swifteket és egyéb kotvány roncsokat láttam. Plusz volt néhány új, THM-es Vitara, S-Cross de nagy értékű autók nem igazán állnak ott.
Azért nem találsz szállást, mert béna vagy. van egy csomó bookingon.
Mi az, hogy nincs középosztály? Nekem 9.7 millió van a számlámon meg van egy 12 éves Renault Megane-om. A gazdagtól krva messza vagyok, de remélem éhen se fogok halni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!