Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Egyedül utazgatni? Érvek és...

Egyedül utazgatni? Érvek és ellenérvek ?!

Figyelt kérdés
Volt már veled úgy hogy szívesen elutaznál egy hosszú hétvégére vagy akár több napra de úgy érzed hogy egyedül nincs kedved még akkor sem ha csoportos utazásról lenne szó?! Eleve a buszon idegen mellé ültetnek, a szállodai szobát idegennel kell megosztanod, tárlatvezetésen kullogsz a többiek mögött magányosan. Volt már valaki egyedül szervezett utazáson?

2023. ápr. 20. 11:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
84%

3as vagyok. Egyedül utazva általában Európán belül szoktam maradni. A Kanári szigetek mindig jó célpont, az Azori szigetek is, imádom még az andalúz kisvárosokat, kisebb portugál falvakat, Toszkánát.. Bérlek autót és körbejárom a helyet. Beszélgetek helyiekkel, a saját tempómban haladok, nem alkalmazkodom senkihez, pihenek, olvasok és elmélyedek a gondolataimban, úgy ahogy azt csak egyedül lehet. Olyan is van, hogy kinézek magamnak egy koncertet valahol és odautazom, köré kerítek egy hétvégét. Így voltam Norvégiában, Németországban, Lengyelországban is például. Néha ilyenkor csatlakoznak hozzám, néha nem, de minden esetben jó.

Nem tudok egy kedvenc utazást választani. Van minden kategóriából legalább 10 kedvencem :D Eddig alig voltam olyan helyen, ahová többet nem mennék vissza.

2023. ápr. 22. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!