Van-e mód felmenni a veszprémi 20 (?) emeletes toronyház legfelső (vagy "ottan-körüli") emeletére (akár egy kávéra/snapszra..vagy csak úgy 'kilátni'?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 15. 12:47
2/15 A kérdező kommentje:
Ha legközelebb ott járok megkérdezem
Csak még azt nem tudom mikor megyek oda megint
2023. ápr. 15. 13:56
3/15 A kérdező kommentje:
De ha esetleg valaki tudná, az jó lenne.... Mert akkor lehet hogy hamarabb mennék Ha tudnám hogy fel lehet menni
2023. ápr. 15. 13:57
4/15 A kérdező kommentje:
Az egyáltalán lakóépület lehet vagy valamiféle hivatalok cégek vannak ott vagy vegyes?
2023. ápr. 15. 13:58
5/15 anonim válasza:
Tehát ottankörülvén kávésnapszot kilátni?
6/15 A kérdező kommentje:
5 -nek:
Ja. Vagy ilyesmi. Vagy valami. Vagy bàrmi.....
A lényeg, hogy magasról....
2023. ápr. 16. 02:34
8/15 A kérdező kommentje:
Hetesnek: nem tervezem oda költözni, csak körbe néznék hogy mit látni.... Tudod, magasabbról messzebbre látni.
Nem is tudom miért reagálok az ilyenekre....
2023. ápr. 17. 10:32
9/15 anonim válasza:
Talán előbb azon tanakodj, miért nem tudsz értelmesen kérdést se kiírni, mielőtt tul sokat képzelsz magadról.
10/15 A kérdező kommentje:
Ha ez neked nem volt elég értelmes és egyértelmű akkor fejleszteni kellene a felfogóképességedet.
Bár szerintem... Neked innen lenne szép nyerni de hát sok esélyt nem látok...
2023. ápr. 17. 11:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!