Miért van mindig nagy tömeg a székesfehérvári Sóstói tanösvényen?
Bezzeg Dinnyésen a Madárdal tanösvényen simán végig lehet menni úgy, hogy nem találkozni más emberrel.
A Sóstói tanösvényen 100 métert se lehet nyugodtan végigmenni.
Kedves Kérdező! Én már öreg bácsi vagyok. Az én ifjúságomban hétvégén egy teljes vonat megtelt hátizsákos-bakancsos turistákkal csak a Szobi vonalon. De mindenféle, ahol erdő van. Egy-egy kéktúra szakaszon többen jöttek-mentek mint Pesten mondjuk a Rákóczi úton hétköznap délelőtt. Dobogókőn sorba kellett állni a pogácsásnál, pár lépésre tőle a gulyáslevesért.
Ma örülni kell annak, ha egyáltalán van még olyan, aki a természetben nem képernyőn gyönyörködik. Ezen a weboldalon, ebben a rovatban sokszor olvasom, hogy nincs semmi látnivaló az országban. És ez nagyon szomorú!
A Sóstói felkapottabb, több figyelmet fordít rá a média, és kedvezőbb helyen is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!