Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Egyetértetek vele, hogy...

Egyetértetek vele, hogy külföldi turistáknak Magyarországot és Budapestet nem kéne mutogatni?

Figyelt kérdés

Bp-t csak azért emeltem ki mert oda megy a külföldi turisták min. 90%-a. És mit lát aki idejön, mi az első benyomás a magyarokról? Egy lepukkant , koszos, sőt sokszor veszélyes várost tele kéregetőkkel, bandákkal, hajléktalanokkal, részegekkel és ezek tetszőleges kombinációja. Mint egy nyomornegyed.

Rögtön meglesz a vélemény az országról.

Igen tudom, vidék sem jobb, sőt még rosszabb, de oda eleve nem sok turista megy.

2023. márc. 5. 12:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem értek egyet vele. Nápolyba se menj, Londonba se menj. És még jósok helyre.

Kétféle turista van. Az egyik, aki a néznivalóért jön, tudja mit érdemes, ismeri az értékét, sőt, tudja, miféle vezetői vannak az országnak. Nem örül a kosznak és igénytelenségnek, de ezt tudta előre. Itt csak vizuálisan is szembesül vele. Ez a turista tiszteli a vendéglátót és örül, ha segítik. A másik semmit sem tud arról, ahová megy, elvárja hogy ő legen a központ, lesajnálja a vendéglátóját, finnyás és észre sem veszi, ő a kosz a palettán. De nála nem számít úgysem, mit lát, csak azt fogja mesélni, jártam itt és ott. Ennek a nyócker és a Szépművészeti Múzeum ugyanaz. Egyikről se tud semmit (és nem is akar tudni).

2023. márc. 8. 17:20
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Önök választottak a politikusokat. Különben is a hajléktalanok 90%-a goly a maradek gypszi keverek.
2023. márc. 20. 01:22
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
Nem hajléktalanok szarjak össze az utcákat, hanem golyok és a gypszik, mert gonoszok. Azért vannak a politikában is mert biszexualisak. Prosti meg a pia általában Magyarországon a legdragabb Európába már 1989 óta.
2023. márc. 20. 01:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!