Van itt olyan, aki nem volt még Budapesten?
Figyelt kérdés
Aki itt Magyarországon él, de még soha nem látogatott el Budapestre.2023. jan. 22. 23:14
1/9 anonim válasza:
Legkesobb altalanos iskolaban mindenki elmegy Budapestre. Legalabbis a mi iskolankban minden osztaly szervezett budapesti osztalykirandulast.
En olyat ismertem aki 17-18 eves volt de nem jart a Balatonnal.
2/9 anonim válasza:
Én is csak olyat ismertem aki a Balatonnál nem járt.
3/9 anonim válasza:
Nem voltam még soha, és őszintén szólva ugyanolyan jól elvagyok enélkül, mint egy fehérgyarmati vagy egy lagosi látogatás nélkül. 21 éves vagyok. A Dél-Dunántúlon élek, minden ide köt, itt a családom, barátaim, ide járok egyetemre.
Általános iskolában valóban volt oda osztálykirándulás szervezve, de sajnos megbetegedtem. Ezenkívül több alkalommal előfordult, hogy az ország Pesttől keletre, északkeletre található részére utaztunk, de mindig az M0-án mentünk, a várost nem érintettük. Ugyanez volt a repülőtérre utazásnál.
4/9 anonim válasza:
Én voltam már többször is, de vannak nagyon putri helyei is, 8.ker stb
5/9 anonim válasza:
Budapesti vagyok, de sok vidéki városba sem jártam még.
6/9 anonim válasza:
@6 Oké, de az egy eléggé más szituáció. Budapest minden tekintetben, gazdaságilag, infrastrukturálisan és földrajzilag is az ország közepe, nagyon nehéz kikerülni. Ezzel szemben ha mondjuk egy győri nem jut el Debrecenbe, az sokkal inkább döntés kérdése. Budapestre valamiért úgyis elesz a rosseb.
8/9 NTBS válasza:
Szerintem az elég ritka. Én régen voltam már.
9/9 anonim válasza:
Erdélyi vagyok, de a román fővárost nem ismerem, 2-3 helyre tudok biztonságosan eljutni, habár jártam néhányszor. Viszont Budapedsten legalább 4ö-60 alkalommal jártam,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!