Magyarországon melyik megyében nem jártál még?
Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok a véleményetekre.2022. dec. 27. 20:04
21/21 anonim válasza:
Amúgy szerintem ha érintőlegesen is de közel mindben voltam. Talán Békés meg Zala maradtak ki, de lehet átutazóban ott is voltam már.
Alapból tök érdekes, például emlékszem hogy volt osztálykirándulás, Feszty körkép, Makó, szóval tuti voltam szegeden is, de hogy mikor, általános vagy középsuliban, kikkel, fogalmam nincsen.
De például egy időben neten ismerkedtem, így találkoztam csajokkal Győr, Szekszárd, Pécs, Kaposvár környékéről is.
A vicces az, hogy a saját megyémben soha nem jártam konkrétan semerre, még a városomat sem nagyon ismerem.
Ehhez képest felnőttként sokat túrázom, kirándulok, így ami Pestről elérhető és hegyek vannak azokat a megyéket meg keresztül-kasul bejártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!